Kövess minket a Facebookon

2018.04.10. 12:31 bátortábor Szólj hozzá!

Te is észrevetted, hogy kevesebb Bátor Tábor-os poszt jön veled szembe a Facebookon? Nem véletlen. 2018-ban a Facebook nagy változást vezetett be a hírfolyamoknál, így mostantól a vállalati hírek – beleértve a Bátor Tábor oldalát is – kikerülnek, háttérbe sorolódnak a hírfolyamban. Ezt azt jelenti, hogy sokkal kevesebb posztunk jelenik meg a számodra.

Ez a változás akkor is érint, ha már előzőleg beállítottad, hogy kedvenc oldalad posztjai megjelenjenek az üzenőfaladon. Ahhoz, hogy a jövőben a Bátor Tábor-os posztok biztosan megjelenjenek a hírfolyamodban, a következőket tudod tenni - mindössze néhány kattintás.

Az 1% felajánlások időszakában különösen fontos nekünk, hogy láthatóak legyünk, így minden megosztást előre köszönünk. Kövesd a következő egyszerű lépéseket, és garantáltan nem maradsz le rólunk. ;)

1. Lépj be a Facebookra, majd legfelül bal kéz felől a „Hírfolyamra” kattintva válaszd ki a legördülő menüből, a „Beállítások szerkesztése” (itt 'edit preferences') fület.

egy_1.jpg

2. A felugró ablakban kattints „Az elsőként megjelenők beállítás” (itt: priorities who to see first) fülre

ketto.jpg

3. A megjelenő ismerősök, kedvelt oldalak listából keresd ki a Bátor Tábort, majd kattints rá , majd a Kész gombra (itt: done)

negy_2.jpg

4. A másik lehetőség, hogy felmész a Facebook oldalunkra, a „Követés” (itt: Following) lenyíló fülre rákattintva legördül egy lista, és ott választod ki a „Megjelenítés elsőként”-et (itt: See first)

(Biztos, ami biztos, állítsd be az első három lépésben leírt módon, és így is!)

ot_1.jpg

Ha már itt vagy: tudj meg többet az 1% felajánlás menetéről, és támogasd a Bátrakat! Köszönjük. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://batortabor.blog.hu/api/trackback/id/tr6113823014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása