Bloggoló tábor? Igen!

2013.03.07. 14:12 bátortábor Szólj hozzá!

Emlékeztek, hogy milyen volt tiniként naplót írni? Fontos történésekről, örömökről, titkokról, ajándékokról? Fotókat ragasztgatni, barátságokról beszámolni, emlékeket gyűjteni?

Ezekből az emlékekből merítve döntöttünk úgy, hogy indítunk egy blogot a Bátor Tábor életéről. Mert a Bátor Táborban millió ilyen sztori van: gyerekekről, cimbikről, tábori pástétomról, Csufiról, helikopter bevetésről, önkéntes orvosokról vagy akár a citromos vízről. Tudjuk, hogy a honlapunkat és Facebook-oldalunkat nagyon szeretitek, de a terjedelmi korlátok miatt sok olyan történet van, amelyeket ezeken a felületeken nem tudunk elmesélni. A blogunkon azonban helyet kapnak majd azok a fotók, videók, élmények, kulisszatitkok, amelyek bemutatják a Bátor Tábor mindennapjait.

Szó lesz majd azokról a hétköznapjainkról, amikor a táborhelyünk a téli álmát alussza, az Élménykülönítményről, jótékonysági sportközösségünkről,  arról, hogy a gyerekekek, családok hogyan jutnak el táborainkba, kedvenc programokról, de akár nagyköveteink és támogatóink elköteleződéséről is. Néha olvashattok majd bővebben az élményterápia jótékony hatásairól, a gyógyító élményekről. Előkeresünk archív cikkeket, riportokat a Bátor Tábor kezdeteiről, régi táborvezetőket kérdezünk majd arról, hogy milyen volt elindítani egy teljesen egyedi tábort ezelőtt 12 évvel.

blog123.jpg

Természetesen kíváncsiak vagyunk ötleteitekre, kommentjeitekre, véleményetekre írjatok nekünk bátran arról, hogy mit szeretnétek itt látni, olvasni. Ez a blog azoké, akik magukénak érzik azt a sokféle élményt, amit összességében Bátor Tábornak nevezünk. Örömmel vesszük, ha van egy-egy olyan történetetek rólunk, egy-egy közös élményeket velünk, amelyet ti is szívesen megosztanátok másokkal is.

Mindnyájan tudjuk, hogy a betegség elfogadása, legyőzése sokkal könnyebben megy, ha van egy elfogadó vidám, szerető közeg, ahol a betegséggel kapcsolatos szorongások meghallgatásra találnak és fel is oldódnak. Erről szól a Bátor Tábor.  A blogunk pedig bepillantást nyújt ebbe a csodaországba. Kövessétek figyelemmel a történeteinket!

Jó szórakozást!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://batortabor.blog.hu/api/trackback/id/tr475109681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása