Az Irie Maffia szerint te is Bajnok vagy

2016.10.13. 15:35 bátortábor Szólj hozzá!

Néha a legnagyobbak is félnek. Az Irie Maffie szerint sem attól leszel bajnok, hogy nem félsz. Hanem attól, hogy legyőződ. Olvass tovább.

A bajnok fogalom egyszerre jelenti a győztest, aki a dobogó tetején áll, de igazi bajnokként gondolunk arra is, aki küzdelemmel, sok energiával bizonyítja magának és a külvilágnak, hogy nem hátrál meg az akadályok elől.

 „A  champion érzés nem más, mint magabiztosan szembenézni a megpróbáltatásokkal és merni lépni. Azt is jelenti, hogy ha valamibe belekezdesz, azt végigcsinálod, még akkor is, ha közben rájössz, hogy teljes hülyeség. Egy életérzés ez: bajnok az, akinek van története és elszánt.” – mondja Sena.

Tehát mindenki, aki egyszer is legyőzött már valamilyen félelmet az életében, bajnoknak tekinthető. Legyen az akár egy nagy kutya megsimogatása, egy bungee jumping ugrás, vagy egy merész lépés végrehajtása az életben.

irie_maffia_latvany_feher.jpg

„Bár tíz éves a zenekar – és egyéb formációkkal is gyakran állok színpadon -, én még mindig, minden egyes koncert előtt izgulok, lámpalázam van és minden egyes alkalommal emlékeztetnem kell magamat, hogy meg tudom csinálni, le tudom küzdeni a félelmemet. Szerencsére mindig sikerül, és ez sikerélményt jelent minden jó koncert után. Amikor viszont valami nem úgy sül el, ahogy azt szerettem volna, a következő koncerten még inkább oda kell tennem magam, le kell győznöm a paráimat és újra kimenni a színpadra énekelni”. Meséli Sena.

A zenekar másik frontembere, magabiztos és határozott a színpadon, ám neki is van olyan helyzet az életében, ahol erőt kell venni magán, hogy tovább lépjen.

„Gyerekkoromban féltem az úszástól, mert bizonytalannak éreztem magam a vízben. Szerencsére, azóta sikerült legyőznöm a félelmet, és most már bemerészkedem a mélyvízbe is… néha.” (MC Columbo)

A puszta akaraterő is kivívja az elismerést, és az eredménytől függetlenül is győztessé válhatunk bármilyen hétköznapi dologról legyen szó. Az elszántság avat mindenkit bajnokká.

„Arcomon apró karcok,
de túléltem minden harcot,
én így vagyok több, igen így vagyok jobb,
míg a célt figyelem, nem a rajtot…” (Irie Maffia: Bajnok)

A bejegyzés trackback címe:

https://batortabor.blog.hu/api/trackback/id/tr6611802531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása