Indiánként lovast vezetni? Harry Potterrel kalandozni? Itt minden megtörténhet...

2014.01.16. 08:42 bátortábor 1 komment

Lovas önkéntesnek lenni, hej, de jó! Anka elmeséli, hogy ő miért szereti ezt a feladatkört. Ha szívesen átadod a lovaglás szeretetét és egy falovat is könnyen befognál, jelentkezz honlapunkon!

"Bár már több szerepkörben is kipróbálhattam magam a táborban, a szívem csücske mégis az a karám, amelyben Petra és Szellő lakik. Na, és persze Fabatka, aki nélkül nem lenne teljes a stáb. Úgy szoktam mondani, hogy mi lovasok nemcsak hatan, hanem a négylábúakkal együtt egyenesen kilencen vagyunk, így mi alkotjuk a legnagyobb csapatot az önkéntesek között.

kobak1.jpg

Egy csapat tagjának lenni pedig nagyon jó érzés, hiszen nemcsak mi felelünk azért, hogy a lovaglás emlékezetes program legyen a gyerekek számára, hanem közösen éljük meg azokat a csodákat is, amelyek a pályán történnek. A mi karámunk ugyanis maga csodaország, ahol önkéntesként az egyik pillanatban még bátor felfedezőként „az őserdőben járhatsz”, máskor indiánként vezetheted körbe a kis lovasodat a labirintusok sűrűjében, de az is megeshet, hogy Harry Potterrel kalandozol a Roxfort Lovasképző Iskolájában. Mert itt minden megtörténhet. Akár az is, hogy a gyerekek a mankót vagy a kerekes széket maguk mögött hagyva önfeledten élvezik a lovaglást. És a legjobb: lovas cimbiként nem csak tanúi, de részesei is lehettünk ennek a csodának. "(Anka)

Jelentkezés: 2015. január 1. – február 15.

 www.batortabor.hu

További információk önkénteskoordinátorunknál,Dórinál:

d.veres@batortabor.hu


Másféleképpen is segítenéd a Bátor Táborban gyógyuló daganatos és krónikusan beteg gyerekeket? A havi 1-2000 forintos adomány jelentős támogatást jelent a munkánkban. Számunkra nagyon fontosak a rendszeres, kisebb összegű adományok is. Támogass most!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://batortabor.blog.hu/api/trackback/id/tr205759776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása