„Az élet szép és csupa napfény.”

2014.08.13. 14:15 bátortábor Szólj hozzá!

Mindig nagyon jó a gyerekektől visszajelzéseket kapni arról, mennyire élvezték a táborban töltött hetet, megtudni, milyen élményekkel távoztak tőlünk. Számtalanszor nemcsak a táborozóktól, hanem a szüleiktől is kapunk leveleket, akik szintén fontosnak tartják elmondani, ők hogyan élték meg a tábor időszakát és milyen változásokat látnak a hazaérkező gyerekeken.

Most egy táborozónk, Kata és édesanyja számolnak be az egyik nyári turnus élményeiről.

„A Bátor Tábor maga a Csodaország. Belépve a kapun elfelejtünk minden bajt és gondot, ami "odakint" történt/történik. Az egy hét során fantasztikus emberekkel kötünk szoros és őszinte barátságokat és megtapasztaljuk milyen egy olyan közösséghez tartozni, ahol a rosszindulatnak nyoma sincs, és a türelem, a tolerancia, az elfogadás és a szeretet irányítja a mindennapokat. Itt mindenki egyenlő. A programok során pedig felfedezzük a rejtett képességeinket, és hogy milyen bátrak is vagyunk valójában. A Cimbik és a többi táborozó biztatása pedig végleg megerősíti a hitet önmagunkban, hogy bármi lehetséges, csak akarni kell. A Bátor Tábor FERGETEGES, FANTASZTIKUS és FELEJTHETETLEN! Köszönöm, hogy ott lehettem.

A tábor óta látom igazán, hogy az élet szép és csupa napfény, hamarabb felfedezem az apró örömöket és őszintén hiszek a csodákban. És hiszek önmagamban is, hogy bármire képes vagyok, csak akarni kell.

Soha nem hittem volna, hogy a nevetőizmaim így kiállják a napi 24 órást edzést. Köszönöm, hogy részese lehettem a CSODÁNAK!”

Kata

collage_Kata.jpg

Kata anyukája pedig ezt tapasztalta lányán a hazaérkezést követően:

„Sokk-terápiának hívnám: annyi boldogsághormon szabadult fel Katában. Sokk volt, mégis bár egész életünkben tarthatna ez a földöntúli állapot!! Sokkot kapott, mert annyit nevettek, mert annyit pacsiztak, meg annyi élményt kapott, amit én nem tudok a legnagyobb odafigyeléssel sem megadni neki.

"Anya, ez a hét nem is nyaram legszebb hete, hanem egész életem legszebb hete volt".

Hogy is köszönhetem meg nektek KEDVES CIMBIK!? Nincs rá szó, ami kifejezhetné, amit érzünk! Csak árad és gomolyog odabent a szívünkben, eljutott minden sejtünkig és sugározza ki a világba ezt a melegséget, amit tőletek kaptunk! Megtanítottatok bennünket az okos szeretet élményét megélni, befogadni és továbbadni!

Értékében átalakult az őszinte barátság fogalma lányomban, és bízom abban, hogy az a felelősségteljes gondolkodásmód, amit a táborban Tőletek megéltek, láttak, éreztek, nem csak célirányba állította, hanem a célba segíti őt életében: a célvonalon a BOLDOGSÁG szó van felfestve a mi gondolkodásunkban.

Van Hatvan város mellett egy Tündérkert, telis-tele földreröppent ANGYALOKKAL. Őket, csak Cimbiknek fogjuk mindig eztán már emlegetni, pedig jól tudjuk, hogy Doktorok és Doktornénik, Nővérkék és Lelkiismeretes Szakemberek, Pedagógusok, Önkéntesek bújtak bohócorrok, farmernadrágok és mókás jelmezek mögé. Hálás köszönetet mondunk minden Cimborának ezért az önzetlen, végtelen szeretetért, türelemért, figyelemért, gondoskodásért! Minden Földön élő kis angyalkánkra, akik eljuthattak erre a csodálatos helyre, egy hétig vigyáztak e csodálatos ANGYALOK, akik annyi szeretet, ölelést, mosolyt adtak nekik, annyi boldogságot, amennyire pont ott és akkor szükségük volt ahhoz, hogy ezentúl az egész világot, önmagukat is beleértve sokkal szebbnek, értékesebbnek lássák. Minden lehetőséget megkaphattak ahhoz, hogy önmaguk határait megdöntve megtapasztalhassák a komfortzónán túli végtelent, ami személyiségük, érzéseik, elszántságuk, a világhoz és az eléjük kerülő feladathelyzetekhez való hozzáállásukat pozitív irányba lendítette és reménykedem, hogy még nagyon sokáig ugyan ilyen erővel mozgásban is tartja az életükben.

Ha egy anya sírva írja alá a papírotokat, miszerint a tábor végén gyermeke átadásra került, azok lehetnek a hála könnyei is ám, amit érzek irántatok!!

Kata is és én is szívesen mennénk önkéntesnek közétek!"

A bejegyzés trackback címe:

https://batortabor.blog.hu/api/trackback/id/tr306600429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása